Het Witte Huisje
Buitenspeeldag 2013
Installatie bij de welpen

Collecte Jantje Beton

Buiten spelen en ontdekken is zeer belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Als Scoutinggroep weten we hoe belangrijk en leuk buitenspelen is. Om deze reden doen we mee aan de collecte van Jantje Beton. De helft van de collecte gaat naar projecten van Jantje Beton en de andere helft naar de clubkas van Scouting Winterswijk. Al jaren collecteert Scouting Winterswijk voor Jantje Beton en mede door deze actie zijn wij in staat om onze contributie laag te houden waardoor meer kinderen kunnen deelnemen aan Scouting. Dit jaar collecteren wij voor Jantje Beton via de online collectebus en gaan we langs de deuren. De collecte week is van 7 tot 12 maart maar de digitale collectebus is nu al open. Alvast hartelijk bedankt.

Doe uw bijdrage via de QR code of https://jantjebeton.digicollect.nl/scouting-winterswijk

Welkom op de website van de Van Starckenrodegroep Scouting Winterswijk, opgericht in 1933 en één van de meest oostelijk gelegen Scoutinggroepen van Nederland. Wij draaien wekelijks de leukste en meest uitdagende programma's voor onze leden. Sinds jaar en dag hebben wij ons verblijf op het Huininkmaatpark in Winterswijk, midden in de bebouwde kom maar toch in een groene omgeving. Onze groep bestaat momenteel uit Welpen, Scouts, Explorers en de Stam in de leeftijd van ongeveer 7 tot 23 jaar en telt zo'n 60 jeugdleden.