Verhuur

Print

Scouting Winterswijk beschikt over een aantal goed geoutilleerde locaties. Onze gebouwen bevinden zich in het bos op het Huininkmaatpark, dat met de auto, openbaar vervoer en fiets goed bereikbaar is. Het Huininkmaatbos ligt in de bebouwde kom van Winterswijk dus alle belangrijke voorzieningen zijn lopend bereikbaar. Wij verhuren twee van onze clubgebouwen:

- Het Jongensclubhuis (ca. 40 personen, in beginsel niet beschikbaar op vrijdagavonden en zaterdagmiddagen )

- De Blokhut (ca. 10 personen, in beginsel niet beschikbaar op vrijdagavonden)


Beschikbaarheid:
 

Het Jongensclubhuis is het gehele jaar voor verhuur beschikbaar, uitgezonderd de uren dat deze locatie in gebruik is door Scouting Winterswijk. 

Dit betreft hoofdzakelijk vrijdagavonden tot 21:30 uur en zaterdagmiddagen (behoudens de zomervakantie) van 13:00 tot 17:30 uur. Vaak is er in overleg met onze verhuurder een passende oplossing beschikbaar.

De Blokhut is het gehele jaar voor verhuur beschikbaar, uitgezonderd de uren dat deze locatie in gebruik is door Scouting Winterswijk. Dit betreft hoofdzakelijk vrijdagavonden van 18:00 tot 23:00 uur.

 

Faciliteiten:

Het rustieke Jongensclubhuis is de thuisbasis van onze Welpen, Scouts en Explorers.

Dit grote gebouw biedt drie verblijfs/slaapruimten, een ruime wasgelegenheid (géén douche), twee toiletten, een keuken en een open haard. Tevens ligt er bij dit gebouw een kampvuurkuil en is er de mogelijkheid tot kamperen op een grote grasvlakte. 

U dient zelf te zorgen voor bestek, borden en ander kookgerei.

De Blokhut is ons nieuwste gebouw en is volledig opgetrokken uit boomstammen. Dit gebouw heeft een eigen bar, toilet en een huiselijke inrichting. Ook is er een muziekinstallatie aanwezig. De blokhut heeft geen douche. U dient zelf te zorgen voor bestek, borden en ander kookgerei.
 
 
Kosten:
 
De waarborgsom bedraagt per gehuurde locatie € 100,00
De kosten per nacht zijn:
 
  • Jongensclubhuis: € 5,00 per persoon met een minimum van € 75,00 per nacht

 

Wij hebben één locatie beschikbaar met een douchegelegenheid. Wilt u kunnen douchen dan kunt u het Witte Huisje (ons derde gebouw) huren voor €17,50 per nacht. Dit gebouw is niet bestemd voor overnachting of activiteiten en u bent geen borg verschuldigd. Geeft u expliciet aan bij de verhuurder dat u van de douchegelegenheid gebruik van wenst te maken.

 

 
Geen enkel gebouw is beschikbaar voor feesten of partijen!
 
Kamperen:
Als u een clubhuis huurt kunt u kosteloos gebruik maken van het kampeerterrein/speelveld.
 
Daarbij geldt wel dat de huurder van het Jongensclubhuis voorrang heeft op andere huurders. Geeft u daarom bij onze verhuurder aan of u gebruik wilt maken van het veld. Heeft u verder nog vragen? Onze verhuurder kan u alles vertellen over de verhuur van onze clubhuizen, de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Wij staan u graag te woord en indien gewenst ontvangen wij u voor een bezichtiging.
 
Meer informatie, bezichtigen of reserveren?
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze huurovereenkomst inclusief huurvoorwaarden en huisregels kunt u hier downloaden (*.pdf of *.doc). En een adressenlijst met calamiteitennummers treft u hier. Wij kunnen uw reservering 3 weken vrijblijvend optioneel houden.

 

 
© Scouting Winterswijk van Starckenrodegroep 2011 - Robsoft® MMXI