Kijkmiddag welpen (14:15 tot 16:15 uur)

Ontdek de avontuurlijke wereld van Scouting!

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar en wil jij een kijkje nemen in de spannende wereld van Scouting? Dat kan! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze kijkmiddagen, waarin we samen een onvergetelijk avontuur zullen beleven. Ontdek wat Scouting te bieden heeft en ervaar de gezelligheid, creativiteit en avontuurlijke spirit die onze scoutinggroep kenmerken. Kom 3 keer vrijblijvend langs en laat je verrassen!

Tijdens deze kijkmiddagen staat er een gevarieerd programma op de planning, vol leuke en uitdagende activiteiten.

Zaterdag 25 mei 14:15 tot 16:15

Bereid je voor op actie en ervaar avontuurlijke bospellen samen met onze enthousiaste Welpen! Deze middag gaan we onder andere het Douanespel spelen in het Huininkmaatbos.

Het Douanespel draait niet alleen om snelheid, maar ook om slimme strategieën en teamwerk. De douaniers moeten samenwerken om de smokkelaars te slim af te zijn, terwijl de smokkelaars hun creativiteit en listigheid moeten inzetten om te ontsnappen aan de scherpe blik van de douaniers. Trek dus goede schoenen of laarzen aan waar je goed op kan rennen!

Vind jij het super spannend om te komen kijken? Laat je vader, moeder of verzorger gerust even meekijken! Gelieve dit wel extra aan te geven in de mail,info@scoutingwinterswijk.nl.

Heb je verder nog vragen? Stel ze gerust via bovenstaande mail!