Starckenrodegroep

Scouting Winterswijk

Kom kijken

Selecteer een speltak

Bevers
Welpen
Scouts
Explorers
Stam
VSW

Welpen

Speel samen met andere welpen in de jungle en ontdek de wereld om je heen. Beleef veel avonturen en zonder dat je het weet leer je al heel veel.

Zaterdag van 14:15 tot 16:15
Leeftijd 7 tot 11 jaar

Spelen in de jungle

Elke zaterdag spelen hordes welpen in de jungle.Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Het doel van de welpen is om samen te spelen en te leren. Naast het leren van de basis scoutingtechnieken, doe je teamspelletjes waarbij je leert tactisch samen te spelen en nog veel meer.

Maak kennis met de jungle
Elke week staat er weer een andere activiteit op het programma waarbij je samen met andere welpen nieuwe spannende avonturen gaat beleven! Dit doe je niet alleen maar samen met de andere junglebewoners, namelijk de leiding. Op dit moment kun je kennismaken met de volgende themafiguren: Kaa, Bagheera, Malchi, Chil, en Oe.

Met Hemelvaart gaan de welpen altijd op kamp. Dat betekent dat we 3 nachtjes blijven slapen in een andere blokhut en dat we daar spannende avonturen gaan beleven. Dit is altijd het hoogtepunt van het scoutingjaar.

Wil je een aantal keren meekijken? Dat kan.
Vul het onderstaande formulier in.

Aankomend

Geen opkomsten

  06 juli 2024 – 31 augustus 2024

Groepsraad

  14 september 2024

Jamboree On The Air (JOTA)

  19 oktober 2024

Groepsraad

  23 november 2024

Agenda

Kom kijken!

Ben je tussen de 7 en 11 jaar? Kom een keer kijken bij de groep ‘Welpen’. Je kan 4 weken gratis meekijken. Meld je aan via het onderstaande formulier of mail naar info@scoutingwinterswijk.nl

Naam(Vereist)